facebook profil pomoc

Težave pri ustvarjanju FACEBOOK računa

Moje ime je bilo zavrnjeno med prijavo

Upoštevati morate, da mora imeti ime v Facebook računu naslednje standarde:

* navedeno mora biti vaše polno ime in priimek. Začetnice ne morejo nadomestiti vašega polnega imena.

*Vzdevek, je mogoče navesti, če gre za spremembo imena ali priimka, vendar le v formatu "Ime Priimek" Vzdevek "."

* vaše ime mora biti pisano z znaki iz enega jezika

Upoštevajte tudi, da je Facebook račun namenje za individualno osebno uporabo. Računi, ki zastopajo skupine, družine ali pare niso dovoljeni.

Obvešča vas da že obstaja FACEBOOK račun povezan z vašim e-poštnim naslovom

Pritisnite na povezavo www.facebook.com/resert.php za pridobitev novega gesla za vaš račun. Če niste lastnik računa in se poizkušate prijavite za račun, je potrebno upoštevati da se lahko prijavite le z enega e-poštnega naslova.. Brezplačni E-poštni naslovi so na voljo po številnih spletnih straneh (npr. Yahoo, Gmail). Če menite, da prejemate sporočilo o napaki nato kliknite tukaj.

Obvešča vas da že obstaja FACEBOOK račun povezan z vašim e-poštnim naslovom

Facebook ne podpiramo e-poštnih naslovou z generično predpon (npr. info@, webmaster@ itd ).... Ker so e-poštni naslovi te vrste običajno uporabljajo za organizacije in podjetja, Facebook ne dopušča da bi se tak naslov uporabil za osebni račun. Za aktivacijo se mora uporabiti osebni e-poštni naslov, ki ne ne vsebuje te vrste predpone. Ni izjeme od tega pravila.

Ne najdem Facebook potrditvene prijave na email -u.

* Preverite vašo e-poštno predal saj je bilo lahko potrdilo shranjeno v spam ali junk mapi. Prosimo, upoštevajte, da so lahko nekateri emaili blokirani.

* Prepričajte se, da ste pri registraciji uporabili točen e-poštni naslov . Pogosta napaka je uporaba napačne domene (domenske končnice) v elektronskem naslovu (npr. @ comcast.com ni isto as@comcast.net).

Če imate še vedno težave po zgoraj navedene korake, kliknite tukaj.

Pri prijavi preko potrditvenaga Facebook maila mi javi napako

1. Najprej se poskusite prijaviti (z e-poštnim naslovom s katerim ste se prijavili).

    2. Če se ne morete prijaviti, kopirajte in prilepite celoten URL (spletni naslov), ki ste jo prejeli s potrditveno e-pošto, v vaš brskalnik.

3. Če imate še vedno težave po zgoraj navedene korake, kliknite tukaj.

Kako dodam varnostno vprašanje na svoj račun?

Varnosno uprašanje je namenjeno za preverjanje lastništva računa, ob izgubi dostopa do vašega Facebook računa ali e-poštnega naslova. Varnostno uprašanje lahko dodate na spletni strani https://www.facebook.com/editaccount.php . Če želite dodati varnostno vprašanje, sledite naslednjim korakom:

1.Kliknite na "Uporabniški račun"

2.V drop-down meniju izberete nastavitve računa.

3.Kliknite na "Spremeni" v razdelku Varnostno vprašanje.

4.V drop-down meniju Varnostno vprašanje: izberite varnostno uprašanje, odgovor katerega si boste spomnili tudi v prihodnje in poskrbite da vašega odbovora ne bo lahko ugotoviti.

5.Pazljivo vpišite vaš odgovor na izbrano vprašanje. Ko določite svoje vprašanje, ga ne boste mogli več urejati ali spreminjati.

6. Kliknite na "SpremeniVarnostno vprašanje" gumb. Nato boste morali vnesti geslo za potrditev oddaje na varnostno vprašanje.

Če želite izboljšati splošno varnost vašega računa, kliknite tukaj.


Če so vam bila navodila v pomoč pritisnite like
V primeru vprašanj o pomoči nam lahko pišete na info@sidoma.si in se bomo maksimalno potrudili da najdemo odgovor na vaše vprašanje in vam na mail tudi odpisali, rešitev pa dodali med rubrike pomoči.